Om utträdes klockor

16518-0225-8Om du inte aktivt replika titta på online community, kan denna artikel (”Exit watch”) förvirra dig en bit. Det kan främst hänföras till din ultimata klocka, ni slutliga klockor. Om du har en samling av replika klockor, en ”Exit klocka” kommer att bli ett slut på det till din ”passion.” The Holy Grail, replika klockor och andra replika klockor sluta göra vad du önskar, eller bara titta på, kommer du att hålla för evigt, och alla andra som du säljer eller lagras.
där frasen ”Exit watch” kom från är inte helt klarlagt, men det används ofta i forum och bloggar för att indikera att en viss replika titta på kan vara ”värdig” att sluta upp med i slutändan. Denna ”Exit watch” kan vara helt olika från person till person, naturligtvis. där en rostfri Rolex Submariner kan vara ”Exit watch” för en, kan det vara en A. Lange & Söhne Datograph för andra.
Slutligen handlar det om du kan tänka dig att bära ditt replika titta senare i livet. Detta betyder inte nödvändigtvis att det är den dyraste replika klockor där, eller Grande Komplikation titta på, det kan även vara en gammaldags klocka.
Det blir värre, eftersom du blir en mer sofistikerad klockor kopior titta samlare över tiden. Du kommer att upptäcka att din ”Exit watch” behöver lite bröder eller syster på sidan. En A. Lange & Söhne Datograph är en vacker, men inte lämplig för alla ändamål. Du kommer fortfarande hitta dig själv att nå för dykare titta på, eller när du vill bada eller replika titta på en lite mer festliga anti-barn eller andra typer av sport klockor. Finns det en ”exit watch” måste vara en allround-? Helst ska det vara. Men replika titta på är den perfekta allround, kan du bära för evigt?
Du förstår, det finns en hel del saker att tänka på när man väljer den perfekta ”Exit watch”:
– Design
se till att det är en design som antingen passar din livsstil (klassisk, sportig, militär, eller till och med Bauhaus). En ikonisk design skulle vara en säker satsning (Nautilus, Calatrava, Submariner, Day-Date, Navitimer, Tank, Reverso, etc.) men kanske inte heller tillräckligt spännande för vissa. I vilket fall som helst bör en design vara tidlös. Endast ett fåtal replika klockor komma undan med typiska mönster som lätt kan kopplas till en viss tid.
– rörelse
Nästan utan undantag, till en mekanisk rörelse. Men se till att det kan i den återstående tiden, där du måste service eller reparation när som helst eller åtminstone. Så, om en oberoende replika klocka varumärke kan vara din ”exit watch” för att säkerställa sin replik klocka kan service eller reparation, till exempel, 25 år från och med nu. Ibland är dessa oberoende replika titta ge rörelse replika klockor som används av andra företag, försöker ta reda på om de kan reparera replika titta i framtiden om det behövs.
Dessutom, om du vill använda komplex (eller mer än ett) av klockan, se till att du kan ha det planerat underhåll. mekaniska komplikation replika klockor låter intressant, men också tänka på om det är lämpligt för dig.
– Material
Guld / stål kan ha varit mycket på modet i 1980-talet, idag anses vara klibbig av många replika titta entusiaster. Välj klokt, vitguld, steg guld eller helt enkelt rostfritt stål kanske inte är så exotiskt som keramik eller smidda kol, men säkert är tidlös.
– Diameter
45 mm är inte ovanligt för en sport replika titta nu, vilket är ungefär en centimeter mindre än 60 år sedan. Nu är 45 mm inte för alla, och inte för 35mm, så inte plocka en klocka, tror du att du kan vara obehagligt över tiden. Det är lättare sagt än gjort, men kom ihåg att den genomsnittliga diameter på ca 40-41mm dessa dagar. ännu viktigare, titta på replika titta design och fråga oss om konstruktionen uppfyller storlek. till exempel, är en kunglig Oak ”Jumbo” endast 39mm och ansågs stora i 1972. Men fortfarande ser bra ut. Rolex sportmodeller inte ändra mycket under de senaste decennierna och 40mm är fortfarande spot-on för de flesta av sina modeller. Men ge det en tanke innan du pull the trigger på en ”Exit watch”.
oavsett om du väljer en replik klocka för att vara din ”Exit watch”, tror att du kommer att älska det! Låt inte det bli en säker drottning. I Chrono24 hittar du några rekommendationer replika klocka varumärke, replika titta på typ (Klassiker, bästsäljare, Divers, etc.), eller en replika klocka med en viss komplikationer (Tourbillon, Perpetual kalender, Chronograph, etc.), vilket kan ge du lite inspiration.
Det finns ”Exit watch” principen om en nackdel (eller definition, som du vill). Svaret är nej. När du väljer att gå för Audemars Piguet Royal Oak ”Jumbo” till ”klockor kopior” till exempel, som är en mycket realistiskt scenario, en annan ”Exit watch” visas på horisonten, så länge du bandet på din kunglig Oak handleden .