Den perfekta Rolex-upplevelsen i Virginia Beach

klockor kopior

Sommaren är en bra tid för att fira traditioner och se framåt. Den här säsongen firar familjeägda Fink’s med stil i sitt Rolex-showroom i Virginia Beach.
Sedan 1999 har Fink’s försett Virginia Beach och de omgivande samhällena med ett otroligt urval av smycken och klockor. Vi öppnade Rolex Showroom för två år sedan och det finns så mycket att upptäcka. Vårt team tillhandahåller inte bara utmärkt kundservice, vi strävar också efter att utbilda våra kunder om hur man hittar den perfekta Rolex-klockan för att fira milstolpar i deras liv.
Vi har länge delat detta mål med replika Rolex och är glada över att kunna erbjuda våra gäster en unik och njutbar upplevelse i vårt dedikerade Rolex-showroom.
Beläget i hjärtat av det lyxiga Hilltop-området i Virginia Beach, erbjuder det nya Rolex Showroom gästerna en lyxupplevelse på hög nivå från det ögonblick de går in genom dörren. Åtta tusen kvadratmeter utrymme inkluderar ett mottagningsrum där kunderna kan koppla av medan de njuter av gratis förfriskningar. Den rymliga öppna layouten är dekorerad med en elegant och levande estetik i Rolex distinkta gröna och ljuskrämfärgade färgpalett. Detta inbjudande område låter alla besökare utforska vårt urval av Rolex-klockor i en bekväm miljö.
I år firar Peak District också sitt 40-årsjubileum som shoppingområde. Finns det något bättre sätt att fira än genom att besöka vårt Rolex klockor kopior showroom, som tar detaljhandelsupplevelsen till en ny nivå?
Som platsen där Chesapeake Bay möter Atlanten är Virginia Beach ett populärt semestermål året runt. Generationer av familjer från de omgivande områdena Norfolk, Chesapeake, Suffolk, Portsmouth, Williamsburg, Outer Banks, Darke, Kitty Hawk, Nags Head, Jamestown, Newport News, Hampton, Poquoson, Yorktown och Elizabeth City planerar regelbundna utflykter till strandpromenaden och stranden . Hilltop Shopping District är inget undantag och är en plats som folk vill besöka under sin vistelse.
”Vi är i branschen för att fira evenemang, oavsett om det är födelsedagar, årsdagar eller personliga prestationer,” säger Fink.” Vi säljer inte bara smycken och klockor, utan vi markerar alla möjliga ögonblick.”
Vårt erfarna team är utbildat för att hjälpa dig hitta rätt klocka för dig. Som ett auktoriserat Rolex-servicecenter är vårt team i Virginia Beach dedikerade till att ge dig förstklassig eftermarknadsservice. Tack vare våra urmakares höga standarder och expertis kommer din Rolex-klocka att fortsätta att fungera under lång tid med enastående tillförlitlighet och exceptionell skönhet.