Årets showstopper, den populära Rolex Yacht-Master är

Efter 24 timmars eftertanke reagerar Paul Altieri, en livslång Rolex-samlare och grundare och VD för Bob’s Watches, ett begagnat lyxklockor, på veckans klocklansering.
Medan alla klockbesatta Instagrammers tappar förståndet över replika Rolex Day-Dates fred, kärlek och emoji, dras Mr. Altieris ögon mer till förbättringarna i mer vanliga klockor.
”Den nya Rolex Daytona med sitt omdesignade fodral och nya 4131-rörelsen ser nästan oförändrad ut framifrån, men det öppna fodralet bak är coolt,” sa Mr. Altieri.” Perfektion är svårt att förbättra, så inga överraskningar här.”
En specialist på andrahandsmarknaden, Bob’s Watches var lika intresserad av att pensionera 116500LN Cosmograph Daytona, som hade varit populär på dess 60-årsjubileum, och ersätta den med ett nytt urverk, fodral och urtavla.
Herr Altieri håller med.” Det finns några subtila ändringar på urtavlan, men jag gillar stålramen. Det nya referensnumret för Daytona i stål är 126500. Lycka till med att få 116500 nu. han förutspår en ”dramatisk prishöjning.
Också på is är Milgauss, en klocka som verkade vara i utkanten av Rolex planer i flera år. Med det officiella tillkännagivandet hoppas Bob’s Watches att den äldre modellen kommer att öka i värde, särskilt på grund av dess udda utseende och känsla.
När han tittade på Rolexs stallkamrat Tudor, blev Mr. Altieri imponerad av 37 mm Black Bay 54. ”Wow, den här klockan ser riktigt bra ut; 37 mm stål Black Bay är en direkt referens till den äldre modellen”, sa han.