kopior Rolex Datejust II för fars dag

Till skillnad från Submariner är Rolex Datejust ett större klädarealternativ som lika tydligt belyser den mästerliga konstruktionen och efterbehandlingen av alla saker som Rolex. Med väskestorlekar som sträcker sig från en kompakt 34 mm till en ganska modernare 41 mm finns det en Datejust-modell där ute som passar alla handledsstorlekar och estetiska preferenser. Dessutom är modellserien överlägset det bredaste i varumärkets kollektion, och ger ett urval av klockor att välja mellan i stål, guld eller tvåfärgskonfiguration, med stafett, romerska siffror eller till och med diamantuppsättningsindex. Eftersom samlingen är så bred skulle det vara orättvist att begränsa Datejust till en enda referens.klockor kopior
Den släta ramen Datejust II 116300 har lite vädjan på grund av sin lite mindre prickiga estetik jämfört med sina räfflade syskon. Å andra sidan finns det en rimlig nivå av vädjan till att gunga ett stycke som talar mer till Datejusts rötter – som rostfritt stål och gult guld Datejust 116233 med en räfflad bezel och champagneskiva. Detta klassiska estetiska tvåfärgade par ihop med Rolex klockor kopior signaturfunktioner, såsom guldspårramen och Silver Jubilee-armbandet, skapar en verkligt tidlös design som hjälper till att göra denna konfiguration direkt igenkänd som en Rolex-klocka.
Rolex Explorer II är fast på verktygssidan / verktygssidan i varumärkets katalog; men dess tunnare väskeprofil och plattare fasta ram gör det till en ganska lite mer mångsidig om du vill sticka under en skjorta manschett. Explorer II var en allvarlig avgång för Rolex när den först lanserades 1971, skapad specifikt med upptäcktsresande, äventyrare och spelunkers i åtanke.
En tung applicering av självlysande material på dess index och händer, och en 24-timmarsindikation med en överdimensionerad hand är viktiga element i dess design som fortfarande fortsätter fram till idag (även om tidigare referenser skalas ned 24-timmars handstorlek under en kort period) . Förutom sina stora orange händer är IE II utan tvekan en av de mer lågmässiga Rolexerna på marknaden, eftersom dess hölje och armband är speciellt tillverkade av rostfritt stål, och hela ytan är borstad snarare än mycket polerad som otaliga andra klockor.
Explorer II erbjuder dubbla tidszonfunktioner via sina oberoende justerbara timmar, vilket gör den till en perfekt följeslagare för både resor och vardag. Ibland kallad en Rolex för en icke-Rolex kille, är Explorer II ett fantastiskt val för någon på marknaden för en verkligt mångsidig daglig bärbar klocka som kommer att hålla livet ut.