Dela passionen i kopior titta forum

116509-925-9 116520-0125-2Eftersom i princip finns forum och communities nästan for anything, naturligtvis, finns det också kopior  titta forum. Den mest kända forum kanske är tidszonen och watchUseek. Du kan så småningom de är slut upp besöker först, när du gör forskning eller när du vill fråga något om klockan.
Hur fungerar det?
Ett forum kan bara användas av en replik titta entusiaster som känner behov av att ha ett eget forum, och professionell förvaltning av stora community, göra dem kommersiellt attraktiva varumärke reklambyråer. Vissa forum började uppträda plattform som person och var tidigare ägs och drivs av yrkesorganisationer.
oavsett vilken typ av äganderätten till forumet, ett forum lever på sitt samhälle. Aktiva medlemmar, som är bekväma, inblandade, och åtagit sig tillräckligt för att interagera – dagligen – på dessa forum. Att tillhandahålla svaren på dessa nya frågor replika klockor, fann han själv inblandad i relaterade antika klockor kopior, klockor eller bara dela sina vackra bilder av äktheten av livlig diskussion.
Inte aktiva medlemmar, gjorde ett forum inte existerar. Det driver på forumet som deltar och bidrar med sin kunskap och tid för entusiastiska volontärer. watchUseek med mer än 2 miljoner besök per månad är förmodligen hur det började som en enmansshow snabb tillväxt, har blivit det bästa exemplet på världens största replica watch forum. Användarvänlighet och vänlighet andra deltagare har vuxit en viktig del av hållbara samhällen.
de flesta replika titta forum består av ett antal under forum eller, rättare sagt, kategorier. Ett generiskt forum för generiska kopia titta frågor, diskutera nyheter eller ämnen som egentligen inte varumärkesspecifika. Därefter flesta replika titta forum har helt specifika kategorier: a rolex forum, Omega forum, Seiko forum, Patek Philippe forum, och så vidare. I dessa kategorier, kommer du att hitta ämnen som rör specifika märken. Vissa forum fokuserar på nybörjar varumärken eller varumärken upp till – låt oss säga – nivån på Rolex, IWC, Breitling och Omega.
Andra forum är specialiserade på dessa varumärken som anses vara ”Haute Horlogerie”, som Patek Philippe, A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, och så vidare. Varje ny position kommer att leda till ”linje”, så att du kommer att se, när du klickar på ett forumämne indexnamn är alla inne i (sub) forum. En tråd kan bestå av bara en post, medan andra kan vara en aldrig sinande berättelse om dussintals sidor. flesta forum programvara visar hur många tjänster inom en tråd, också mycket viktig, den (sista) datum läge.
flesta forum kräver att du registrera sig för att delta. Men eftersom säkerheten är alltid ett stort problem när det gäller dyra saker, gör det forum du använda ett smeknamn, så du är ”anonym” till omvärlden.
Så, nu vet du vad som gör ett forum levande, kan det vara dags att delta i sin egen också. Utöver de internationella plattformar som nämns, kommer du att hitta på ditt eget språk, många lokala initiativ (andra än engelska). Förutom att kunna ställa frågor och läsa intressanta ämnen på kopior klockor, är det också om roliga.
Det finns några göra och inte göra om replika titta forum:
Var en bra sport, presentera dig själv;
Tips för att hålla datumet för den ursprungliga tråden i en tråd eller sista position, inte ”på” utan goda skäl (de flesta forum sorterade efter deras sista dagen av trådar) riktigt gamla slitbanan;
Tro andras arbete om du ska citera sin text eller använda sina bilder;
Se till att vara så tydliga som möjligt när ställa frågor om en klocka, att föredra med ett foto;
Skaffa konto plats (som photobucket) som värd för dina bilder, varav de flesta ger dig varje bild som du kan för att visa dem på forum
Läs riktlinjerna innan du börjar deltar, vissa forum har strikta regler i publicera länkar till andra webbplatser;
Använd netikett, men det är inte mycket formell och du behöver inte vara en poet, se till att dina inlägg är mer lättläst och vänlig;
viktigast, ha kul.
Inte ställa frågor om du kunde ha lätt avslutade själv med hjälp av Google eller forum sökfunktion;
Gör inte ”prata” med andra på ett sätt som du inte skulle göra i verkliga livet; detta beteende har ett namn: tangentbord krigare;
Inte göra uttalanden som du inte är 100% säker på, en hel del läsare tar allt skriven för ”sanning”;
Var inte rädd för att avhjälpa på egen hand;
Använd inte forumet att förolämpa ett varumärke eller tala om dem utan en bra anledning eller parameter (anses kontakta varumärket själv och ventilera din frustration?).
Det sägs att det finns många fler göra och inte göra som du kan ansöka om, men vi tror att det är det viktigaste. Om du har fler tips, vänligen använd följande anteckning att lägga till. Vi kommer gärna att läsa din.