Eberhard co chrono 4 badboy kopior titta – sportig, gutsy-teckendesign

A25362-925-7

den Baselworld är verkligen en mycket expessive scen för olika replik titta varumärken att presentera sina nya konstruktioner. på Baselworld 2016, Eberhard & co var glad över att avge sitt nya chrono 4 badboy klockor. den nya skapelsen har en helt ny och särskiljande gutsy utseende.
Eberhard & co chrono 4 badboy kopior titta använder märkets speciellt patenterade enhet som revolutionerat tid behandlingen, efter att ha förenat fyra diskar ligger i linje på klockorn ansikte – i minuter, timmar, 24 timmar och små sekunder.
den imponerande fallet med kopior titta mäter 46mm i diameter och är utformad i stål. Det skarvar också ihop med en enkelriktad roterande bezel utrustad med sex PVD-behandlade skruvar och presentera svarta graverade siffror. replik titta på fallet konstruktion har också skruv ner tryckstycken, en skruvad krona med en krona vakt och 8 skruvar på skruvad fall-back. Det är 200 meter vattentät. Mot bakgrund av de sportiga för män kopior titta design är skyddad av en tjock, platt, antireflexsafirglas.
Chrono 4 badboy kopior titta visar upp en glänsande urtavla med en matt mittzon och snailed räknare. den unika karaktären av ratten är en subtil rund metallplatta med 6 skruvar. ratten, finns i en rad olika färgkombinationer, är klar med självlysande, applikation timme-markörer som antingen rodium-klädd eller svart förnicklad. tiden presenteras av svärd-formad, skelett, mousserande tim- och minutvisare. Du kommer att notera tachymeterskalan på flänsen uttryckt i km.
ratten accentueras av röda faktorer, som innehåller den centrala sekundvisare och små siffra hänvisningar till diskar, liksom den röda handen på 24-timmarsräknare.
i hjärtat av den stabila Eberhard & co klockor kopior är en mekanisk kronograf med automatisk uppdragning rörelse. 53-ruby rörelse animerar också det datum funktionalitet visade med ett litet fönster vid klockorn 12.
Eberhard & co chrono 4 badboy klockor kopior är monterad med en invecklad svart gummiband som vertikalt är skulpterad. för särskiljande utseende och karaktär, kan detta helt nya kopior titta vara säkert mycket önskvärt för män att ta.