En äkta gåva med en TÄVLANDE anda – kopior IWC Ingenieur

klockor kopior

Just nu vet vi det, vi förvånade och skyldig sin härliga designen av Ingenieur klockor. Identiteten av denna samling är imponerande presenteras av dess spända, virile och tekniska linjer om den hade ett turbulent förflutet. Dessutom verkar det som om Ingenieur väl har format och etablerat sig som en fixtur i IWC samlingarna skulle tidigare historia inte längre varit fallet. Det skapades ursprungligen 1955, från då till nu, de senaste decennierna är tillräckligt lång för att visa sin äventyrliga bana. År 1975 blev det känt på grund av Genta design, vilket ytterligare har skuggan under kvartsvågen och sedan utomordentligt återupplivades 2005. Trots vändningar av historia, är 2015 det perfekta tillfället att fira en modell som fortfarande är mycket på scenen med en sådan sträng av ”5s” i sin kronologi.
Byggd för ljusa gnistor
Sin publik, inklusive cientists, forskare och ingenjörer, är oförändrad. Tack vare dessa människor, kan modellen utvecklades ursprungligen på 1950-talet. Robust, antimagnetisk, vattentålig och korrekt, kommer det att leda dig att mäta och utforska hela världen.
Redan från början, Ingenieur var en essens av högteknologiska funktioner. Dess Faradays bur kunde skydda rörelsen mot magnetfält upp till 80, 000 A / m (ampere per meter). Det var 10 gånger högre än minimiantimagnetisk kravet på tiden för schweiziska klockor kopior! Det var titta design 1955 inte lika djärv som det skulle bli under de följande decennierna. Den mycket tekniska Ingenieur visades i ett exceptionellt traditionell design som på något sätt suddig dess positionerings gränser. Och det var precis där Genta skulle träda in.
Ett fat och skruvar
Innan han samarbetat med Ingenieur, 1972, Genta hade redan ritat Royal Oak. För att göra en innovation, var IWC kombination med den senare innehåll och sin egen stil hemligheter. Det råder ingen tvekan om att Ingenieur var oumbärliga kandidat för Genta. Eftersom modellen, det var perfekt visar den fulla kraften i teknisk natur.
Det hade vad som krävdes för att garantera dess framgång, och ändå inte mycket hänt: det Ingenieur designats av Genta blev som ett kommersiellt misslyckande som bara tillverkades 1 000. Men med facit i hand, detta misslyckande drivs till flodvåg av kvarts klockor kopior. Kanske modellen var helt enkelt alltför långt före sin tid, eftersom för närvarande dessa extremt sällsynt samlarobjekt klockor säljer för mer än 10 CHF, 000.
IWC tenderade att skaka Ingenieur ur sitt gamla hjulspår, från slutet av 1970-talet och början av 1980-talet. Två modeller anförtros denna skrämmande uppdrag: ett med en kvarts rörlighet som var tänkt att vara mer i samklang med utvecklingen av gånger, och sedan ett par år tidigare, en ny upplaga utrustad med en externt inköpta ETA 2892 rörelse – visar en unik industriell strategi för kopior IWC som kan skryta med ett stort antal interna kalibrar inklusive de som utvecklats av dess tekniska direktör sedan 1944, lysande James Pellaton.
Till stor del ignorerats av allmänheten i stort, i Ingenieur återvände sedan till sin ursprungliga, rent teknisk territorium. IWC började samarbeta med väpnade styrkor för att utveckla extrema modeller, anmärkningsvärt förmåga att motstå magnetfält av 500 A / m. Resultatet blev en måttlig framgång (3, 000 såldes), men i själva verket var verkligen anmärkningsvärt för att ha drivit antimagnetiska gränser till en aldrig tidigare skådad nivå. När det gäller precision, den andra starka sida av Ingenieur, IWC kommer från LMH (Jaeger-LeCoultre) en hybrid MecaQuartz modell med en kvarts rörlighet, en mekanisk kronograf och en larmfunktion.
IWC återanvändas Ingenieur om det hade varit bleknar i bakgrunden, hände före 2005. I det ögonblicket,
Fyra huvuddragen i en klockor kopior jagades av män, som var exakt designkoncept för den ursprungliga Ingenieur: tekniska, exakt klockor gör med en bra historia att berätta och en design med ett inslag i ett avsiktligt vintage touch. Dekorationen med titan eller keramik och fett utrustat med en kiselbandet dök upp i en stor mängd utföranden. Vad är mer, vi kan även hitta det i racing hagar av Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Med samma exakta och känsliga designkoncept, IWC är utrustad med en konstant-Force Tourbillon ålar. Numera bara några veckor tidigare, utan tvekan, en andra omgång av sin renässans kommer att presenteras med en ljus framtid för utvecklingen av varumärket.