cimier släpper ursprungliga progressivt begrepp klockor kopior för damer

116400LV-090814-9

den välkända kopior titta göra varumärket cimier har, i dessa dagar, införde en helt ny kopior titta presentation: den progressiva konceptet klockor kopior – ref. 1708. ögat omedelbart dras till sitt bakre delen i karossen formade fall består av två delar. att öppna kopior titta på fallet, är en enkel tryck som används.
de mest fantastiska sak om den nya cimier kopior titta på är att dess nedre del kan delas från den övre delen. Därför kan den imponerande sportiga kronografen förvandlas till en elegant tidtagning följeslagare för kvinnor.
ref. 1708 klockor kopior är skapad runt en ronda 5021.d kvarts rörlighet. Det erbjuder en rad användbara funktioner, som innehåller timmar, minuter, sekunder, liksom de av datum och kronograf.
hjärtat av damens kopior titta på fästingar i ett hölje, rostfritt stål, som bär dimensionerna 36 mm x 34 mm. polerad med zirkoner, har fallet 50-meters vattenbeständighet.
Detta horological förundras från cimier är dekorerad med en svart urtavla, som stolt visar en Sun Ray guilloche motiv. skärmen är framhävd med stora romerska siffror.
den nya cimier ref. 1708 klockor kopior är beväpnad med en svart läderband. Utan tvekan, kommer denna nya presentation från företaget vara mycket bra val för dessa damer att klä sig upp på ett charmigt sätt som mycket underbar tillbehör.