En speciell World Timer-Replica Breitling Galactic Unitime SleekT

klockor kopior

Breitlings nykomling som heter Galactic Unitime SleekT är en tidtagare som representerar ett helt nytt kapitel i varumärkets utveckling, samtidigt som det bevarar företagets särpräglade DNA och ande. Det är ett dubbelt innovativt stycke, både i dess egenskaper och utseende är inte detsamma med andra tillgängliga modeller i varumärkets erbjudande eftersom det använder en ny typ av ram som är tillverkad av volframkarbid. Detta gör det lite annorlunda, och den viktigaste punkten är att det ska bli svårare och fjädrande. Ny Galactic Unitime-modell med en världstidsfunktion finns i rostfritt stål och med två typer av ratt.
Denna falska Breitling Galactic Unitime SleekT är ett stort varumärke i Breitlings utveckling. Hittills har namnet på den Grenchen-baserade repliksklocktillverkaren varit associerad med automatiska kronografer, och Bretiling har varit känd för sin kapacitet att producera en stor mängd av sina egna klockor av denna typ. För att kunna skapa egna klockor av detta slag hade Breitling tidigare utvecklat sin egen B 01-rörelse. Denna första proprietära rörelsen har sedan kombinerats med ytterligare moduler som födde andra rörelser som alla hade samma bas. Den enda skillnaden var tillägget av ytterligare personligheter.
Med den här nya modellen från den galaktiska produktlinjen blir det klart att tillverkaren från Grenchen ville diversifiera sitt erbjudande och börja producera ytterligare typer av klockor, förutom automatiska kronografer som var huvudfokus. Till skillnad från någon av dessa klockor kopior levereras ny Unitime SleekT med B 35 kaliber.klockor kopior

När andra viktiga egenskaper hos den första tillverkningen Breitling-rörelse som inte innehåller en stoppurfunktion, bör vi notera att den integrerar 41 juveler och har en minimal effektreserv på 70 timmar.
Som det har nämnts är den senaste tidpunkten från Galactic-samlingen inte bara annorlunda för dess tekniska egenskaper, men också för dess utseende. Detta gjordes främst med introduktionen av en helt ny typ av bezel. Den använda fasta inredningen har ett vackert slät utseende som var möjligt eftersom det gjordes i volframkarbid som är ansvarig för sin speciella SmoothT-del av namnet. Detta är ett högteknologiskt kompositmaterial. För att skapa den krävs det att använda volframpulver som sedan formas med hjälp av extrema temperaturer och tryck. När processen är klar får man ett material med fantastiska egenskaper. Tungstenkarbid är mycket fjädrande. Det uppskattas att det är så mycket som fyra gånger hårdare än det tidigare använda rostfritt stålet. Dessutom ser det helt fantastisk ut.
Bortsett från inslagets jämnhet har replikklockorna några andra tilltalande estetiska egenskaper. En som står ut bland de andra är representationen av jordklotet på skivan som skapades av ett filigren-bearbetat mönster. Bortsett från jordklotet som står som bakgrunden och stadsdisken i ansiktets periferi, är det inte mycket på gång visuellt. Det finns överdimensionerade centrala händer och timmarkörer som alla är täckta med ljusbeläggning för förbättrad läsbarhet.
När det gäller dimensionerna måste man observera att klockan inte är så liten, speciellt eftersom den inte erbjuder andra funktioner, tillsammans med sin världstidsfunktion. Klockans diameter är ganska vanlig för repliket Breitling-modeller och åtgärder till 44 mm. Klockan har en solid metallkåpa tillbaka som tyvärr inte tillåter bäraren att observera den nya typen av rörelse som vi borde beskrivas som huvudrollen som kommer att följa. Tjockleken på Galactic Unitime SleekT-klocka är 15,3 mm.