Billiga replika klockor vävballa klocka med ny silikonbalansfjäder

rolex

http://www.hetaklockorkopior.com/

Replika klockor fans skulle veta att klockan släpper kisel har många fördelar för klockor, såsom livslängd, anti-magnetism temperaturmotstånd, och inte kräver att smörjmedel är bland dem. På grund av den svåra att producera och sårbara naturen av kisel har hårspring som tillverkats av materialet emellertid vanligtvis endast använts i high-end-klockor. Förutom den mest intressanta delen av det meddelandet? Det kommer att kosta mindre än tusen dollar.
Tissot är inte en främling för anti-magnetiska replika klockor. Under 1930-talet skapade de en av de första antimagnetiska klockorna med tissotantimagnetique. Sedan dess har de använt antimagnetiska komponenter i sina klockor, så nästa naturliga steg skulle vara kisel. Det finns inget som är förvånande, det som förvånar är bara priset.
Det finns sju modeller av tissotbaladen, och medan de tre damernas stycken granskades här i september, är de nyaste ”gents” -modellerna lite mer maskulin med ett 39mm eller 41mm fodral. Alla fall kommer att vara i stål med en klous de paris-mönstrad bezel och inner-dial skiva, som jag hittar en smakfull nod till 1930-talet stil. Både herr- och kvinnoklockorna kommer att ha tvåfärgade roseguld och gulguldpläterade modeller, med det gula guldet som kommer på ett rostfritt stål, tvåfärgarmband och rosenguldet är försedd med ett brunt läderband på Herrar, och ett vitt läderband för damerna. Ett helt rostfritt stålfodral med stålarmband är tillgängligt för både. Varje del har datorfönstret som visas vid klockan 3. Medan jag normalt brukar gå för ett armband, hittar jag stålfodralet på svart läder för att passa tissot dna mer än bi-tonarmbandsmodellerna. Tissot ballade är vattentät upp till 50m, och alla modeller har en safirkristall och transparent backning som visar rörelsen.
Denna billiga falska tissot eller mer allmänt känd som powermatic 80, slår på en låg 21 600 vph frekvens och är baserad på eta 2824 arbetshorse. Och med ”baserad på” menar jag kraftigt modifierad. Medan denna rörelse har funnits i nästan 4 år, ger tissot ballade några uppgraderade komponenter. ”80” i sitt namn kommer från den fulla 80-timmars kraftreserveringen från 38 timmars grundläggande eta-rörelse. Längre kraftreserver kan uppnås på några sätt, såsom att sänka rörelsen som tissot har gjort här från 4hz i eta till 3hz. Orsaken att det betyder att noggrannheten påverkas negativt visar uppenbarligen, eftersom det också är certifierade kronometrar, vilket betyder att de är korrekta till -4 / 6 sekunder per dag. Så att den cosc-certifierade powermatic 80 som finns i tissotbaladen också är försedd med en kiselhårsprunga ger ett välkommet, okonventionellt och förmodligen aldrig tidigare sett tillägg till en klocka till ett så vackert pris.
Vet du varför det är så viktigt? Det tar tidigare och annars ouppnåelig teknik till en överkomlig marknad. Swatch, är den juggernaut som den har, har resurser, utrustning och kanaler för att producera en kiselhårsprunga, passa den till en prisvärd rörelse och nå fler entusiaster med komponenter av högre kvalitet. Vara att replika klockor är en av de största producenterna av klockor i Schweiz, detta skulle kunna öppna många dörrar för industrin och för fläckar.

rolexrolexrolex