Grade Piaget Altiplano Replica Watch i Rosa Guld

Denna vecka på handleden bärs helt av nyfikenhet. Jag har provat på Piaget Altiplano klockor genom åren och fann dem ibland bekväm att bära. Det finns alltid ett rungande avskräckande av att ”det är svårt att gå tillbaka till tyngre / större / tjockare klockor när du blivit van vid” i intervjuer och samtal med Altiplano-ägare. Därför, när jag fick chansen att ha en längre tid med Ultra-Thin-datumet i rosenguld, går jag bara för det.kopior klockor
Mitt första intryck var ett rent, djupt elegant uttalande, och jag kanske behöver en ny garderob. En falsk koll på det här lilla och minimala ser ut att dra mycket mer uppmärksamhet åt handleden och manschetten och tillbehören som bärs av den. Medan det står mycket få ord, är de alla väl utvalda, och de är alla dyra. Lycka till att dressa ner den här tysta vinnaren.
Visst är det minimal och mercurial. Efter att ha sagt det lockade det mig hur olik Altiplano är för sladden, nej, det sveda av generiska minimimodervarumärken som för närvarande finns på marknaden trots att elementen liknar varandra. Det är mindre i diameter, uppenbarligen överlägset överlägset i material och totalt proportionellt perfekt. Den mercuriala delen kommer in i det när du på ungefär dag två eller tre noterar de mindre än uppenbara detaljerna i klockan, och mestadels materialets kvalitet – den finstrukturerade ringen, guldets glans.
Jag har inte några smala klockor kopior, förutom ett par tappningstycken, och de är inte jämförbara i handleds känsla till Altiplano. Det är detsamma med den tydliga casebacken.
Jag skulle ändra min kroppsbyggnad om jag kan. Vad vände värmen på den här delen för mig såg den på Michael B. Jordanas muskulösa underarmar. Kontrast av raffinerad och statuesque slog mig förkyld – förutom det är det nästa tillförlitlighet över ”titta på mig”, det vill säga ”vad är det?” Tyvärr, vid tiden för min vecka med Altiplano, hade jag haft en ”förlängd semester” från rummets fria vikter och jag överförde inte samma paradoxa ”delikat mot brutal styrka”. Repliken Piaget gjorde det med Polo året innan, varför inte Altiplano? Vad som hindrade mig från att bära det medan du skrev, till exempel för rädsla för att klia på guldtången, skulle inte vara ett problem i en hårdare, mindre värdefull variant.
Jag hade blandade känslor i slutet av veckan. Jag var tacksam för att gå tillbaka till en hårdare verktygsklocka i stål som inte skriker fattigdom när man parar med en pufferväst, men vid mitt första affärsmöte, när jag var i en blazer med snyggt strykade manschetter, missade jag det och sättet glidde den så snävt under hylsan och sedan ut igen med en subtil rörelse av handleden för att kontrollera tiden. Allt detta säger självklart mer om mig än klockan.