En dag och datum modell av superkvalitativ replika Breitling Galactic 44

kopior klockorDet finns en ny klocka som heter Galactic 44, som för det första sägs vara en samling utrustad med en kalenderfunktion som består av både dag- och datumindikationer. Dessutom har den en större diameter på 44 mm och en ny typ av inredning. Den sportiga klockan i ett stålhus finns med tre olika urval färger och olika typer av tillbehör.
Galaktiska serien av den falska Breitling gjordes 2010 som en separat linjeledning som härstammar från Windrider-serien av tillverkaren. Olika från alla tidigare släppta modeller, är ny Galactic 44 gjord med en annan typ av bezel. Den uni-riktiga roterande och ratcheted ringen är nu behandlad med satinborst yta och den har gummiblandningar i svart siffror. Det kan ses som en vändpunkt i serien som hittills präglades av ett något annorlunda generellt utseende än resten av tillverkarens erbjudande. Samtidigt har repliksklockan en typisk uppsättning funktioner. Olyckligtvis kommer det inte med en kronograf som förmodligen är den första föreningen för Breitling som är känd för sin kapacitet att tillverka självkvalitativa kronologer av högsta kvalitet. Å andra sidan levereras den nya modellen med en kalenderfunktion med skärmar för veckodag och datum. Medan den senare placeras på den traditionella tre klockan placeras den förra placerad i en krökt öppning placerad på toppen av klockans ansikte, mellan 11 och en plats.
Dessa funktioner aktiveras med replik Breitling  45 kaliber som används i klockan. Detta är en rörelse som använder ETA 2834-2 som bas och som den Grenchen-baserade tillverkaren tidigare bara använt två gånger. Några av märkets aficionados kan stoppas av detta faktum, eftersom denna kaliber inte är en av Breitling klockor kopior proprietära sådana som definitivt är mer krävande och respekterade, om än också dyrare.
Den atypiska karaktären hos den nya modellen finns mestadels i sitt utseende. Denna falska klocka är större än en vanlig galaktisk modell och har en diameter på 44 mm. För att vara rättvis användes storleken för två av modellerna som inte längre finns i varumärkets erbjudande. Ändå var båda dessa modeller med en kronografisk egenskap. Andra som inte kommer med stoppklocka görs oftast mindre. För närvarande finns det en annan mans modell med en bredd på 41 mm och ytterligare två damer replika klockor som är naturligt ännu mindre.
Egenskapen som inte är så radikalt annorlunda, men ändå sätter denna klocka ifrån varandra från alla tidigare modeller från serien är utseendet på dess inramning. Även om det inte bekräftas, anser vissa att namnet på hela samlingen härrör från utseendet på den bezel som tidigare användes. Var det som det är kanske den nya Galactic 44-modellen är den första som innehåller svarta gummimaterial för siffrorna på fästet som kan vändas till ena sidan och vilka funktioner är kardinalpunkter, samt 1/100: e timmes examen på dess insidan. Nyligen har Bretling-repliken använt denna typ av bezel nästan speciellt för sina nykomlingar.
Det skulle vara mer val för dig alla när det gäller beslutet av klockans armband som kan tillverkas av fyra olika material och olika färger. Det finns ett fem-länksmetall professionellt II-armband för att börja med. Sedan kan Galactic klocka matchas med ett vanligt läderband med kontrasterande vita sömmar eller med en krok läderrem. Därefter finns det två typer av erhållna gummiband: Plainerar Diver Pro II, liksom Diver Pro III med märkesnamnet i utdragna bokstäver. Båda dessa finns i svart och blå färger.