Panerai behåller sitt huvudkontor i Florens tillverkar dock klockor i Neuchatel, Europa med hjälp av både

Rörelser som produceras internt och förflyttningar av ETA S.A. Panerai Replica, en helt besatt dotterbolag till Compagnie Financiere Richemont S.A., designer, tillverkning, marknadsplatser och säljer klockor via godkända säljare och företaget besatt butiker över hela världen. Giovanni Panerai (1825¨C1897) grundade Officine Panerai i Florens, Italien 1860.

Bore familj P.9000, som dök upp i 2009, är den andra raden av interna utvecklingen som skapas av Panerai. För vår dopp, trots sin klocka, Höner fastspänd på hans underarm ett instrument för att studera strandlinjen. Oavsett det faktum att deras energilager är kortare (tre i stället för åtta dagar), dessa erbjuder boende av programmerad vridning på totalt lägre kostnad än sina föregångare i P.2000 familjen. Bore P.2003 faktiskt har en hel 10 dagar kraft, men den klocka som styr, Panerai Luminor 1950 10 dagar GMT, är nästan dubbelt så dyrt som vi testar här, Luminor 1950 3 dagar GMT. Allt som allt är en svängande ram och metall arm prydnad eller elastiskt band för närvarande betraktas som krävs för dopp billiga replika klockor.
Trots sin lägre pris klistermärke, 3 dagar GMT ger nästan allt de 10 dagar erbjuder: en andra tidszon (ännu utan en dag-natt show för 12-timmarsvisaren), en kraft spara show (dock belägen på baksidan och olinjär) och en ankomst till noll instrument för sekundvisare, som aktiveras när du separera kronan i handinställningsläget. Den omisskännliga släkttycke av dess innehåll är både en kvalitet och en brist av detta märke: på off chans att du inte är delvis till detta nuvarande konfiguration, du förmodligen inte kommer att hitta någon annan Panerai modell som passar dig. Vid sidan av Caliber P.9001, som styr klockan i detta test, familjen innefattar grundläggande P.9000 (utan andra tidszon eller energispar show) och P.9002 (med våld utom show på framsidan). 3 dagar GMT klocka är en dedikerad översättning av den första Panerai Luminor modell, som dök upp i 1950 som en look för italienska marinen hoppare.
Kör på fabriken attributen i denna schweizisk-made, italienska skisserade varumärke införliva en siden färdig och kudde bildade fallet med en rengjord ram, en defensiv bygel med en spak som används för att trycka kronan fast i fallet, och en särskilt utformad urtavla med betydande arabiska siffror och timme register. Då igen, är varje Panerai klocka omedelbart omisskännlig till märkets många fans. Hur som helst, är det inte i grunden inte samma sak som andra Panerai replika klockor. Vad mer, enligt ryggraden i Panerai retro plan, Luminor 3 dagar kommer sannolikt att vara i allmänhet som engagerande samlare lång tid från nu – som inte kan sägas i fråga om att varje modern klocka. Den dubbelriktat lind rotorn utnyttjar spärrhakar och fortsätter köra över skonsam sparken metallkulor.
Det levererar energi till tunnorna, som (som klockans namn visar) lagra upp tillräckligt vitalitet för att hålla klockan igång i 72 timmar. Ett aggregat av 227 delar – inklusive 29 pärlor för perfekt minskning gnugga – innehålla utvecklingen. Tills ett par år tidigare, var detta subtila inslag sparas för billiga replika klockor i de mer elitklasser haute Horlogerie. Fyra skruvar längs kanten ger svaret på frågan om fint ändra utjämning utan krav på en lista svans.
Det bästa avvikelsen mellan de distinkta lägen (fem sekunder) är mycket respektabel, liksom. Den rikliga stannade hög i alla lägen. Vår kurs prov avslöjade att Panerai har gynnat en ockupation av fint modifiera utveckling. Oberoende av det faktum att den ökade åtta sekunder på handleden, dess normala addition på planeringsmaskinen var en oviktiga 3,7 sekunder.
Panerai replika klockor utförde ett arbete i att bistå de frogmen från Decima Flottiglia MAS i sina förfaranden under hela andra världskriget. Noterbara poster allt från Luminor och Radiomir armbandsur. I ’09 den helt nya självuppdrag kaliber serie P.9000 med en effektreserv på 72 timmar skall läggas till: grundläggande kaliber P.9000, P.9001 med GMT funktion och P.9002 med GMT funktion och gångreservsindikator.

Replica Panerai Luminor Regatta Lemania Rörelse Pvd Fallet

Replica Panerai Luminor Regatta Lemania Rörelse Pvd Fallet Med Gummiband Watch