Populär replika omega seamaster planet ocean stor blå keramisk GMT klocka

replika klockor

Planet Ocean kan vara ett av de mest beskrivande orden i Omega Seamaster Planet Ocean Big Blue Ceramic GMT, som är väldigt stor och väldigt blå. Dessutom är poängen, det är ganska dyrt också. Men när de blir tillgängliga senare på året, låt oss ta en bild av var dina pengar går om du får en av dessa stora, blåa, vackra och dyra saker.
Eftersom jag saknar en bättre analogi tycker jag om att se Omega Seamaster Planet Ocean Big Blue som en helt utrustad Audi eller BMW – den bygger på ett modellutbud som du kan ange till en mycket lägre prispunkt, men det här speciella provet Har all den senaste tekniken både på insidan och utsidan. omega kopior omeg-077049_04
När det gäller mig är det första meddelandet jag har från den här klockan efter att ha sett den på hands i Basel värld 2017 något i linje med ”jag måste se hur dessa blåa keramiska mässor i den verkliga världen”, för när jag har Slitna keramiska replik klockor innan, hur denna Big Blue klocka fungerar på en daglig basis är något jag skulle vilja se själv.
Den viktigaste punkten för att klargöra om Omega Seamaster Planet Ocean Big Blue Ceramic GMT är en viss disharmonisk mellan hur det ser ut i bilder och hur det egentligen finns eller fungerar i det verkliga livet – du behöver bara lyfta den ur klockan för att se efter Själv vad jag ska prata om. Eftersom blå, speciellt en sådan mättad, djupblå, har vi sällan tillgång till den kvalitet som slitstarkt material tar på, medan jag ser det på bilder ensamma, tyckte jag att jag skulle kombinera den med ett plastiskt utseende och ”känna” – även om du Kan verkligen inte sluta från bilder ensamma.
Det finns något häftigt med Omega klockor kopior, som sammanfogades med ett femdeligt pussel för att ange hur väskan är tillverkade av ett solid keramikblock tillsammans med några andra produktionsstycken för hylsan och bakstycket. Olikt från Chanel J12 och nästan alla andra keramiska klockor, använder Omegas keramiska cased replika klockor inte en inre stålkärna med ett tunt och ganska skört keramikskikt som är lindat runt det. Tvärtom är fallet massivt keramiskt genom och igenom.
Du borde inte känna dig överraskad när du kommer att få veta tekniken kom från klockan Group sister brand och keramik expert Rado. På grund av sin tillverkningsteknik för forminjicerings keramik har dess Hyper Chrome-keramik från cirka fem år sedan avlägsnat stålkärnan.
Hur som helst, alla dessa som nämns ovan är verkligen en bra punkt som du bör tänka på, för att du förtjänar det.