2019 Toppsäljande Replica Hamilton Klockor

Det kända och väl respekterade klockmärket Hamilton idag gifter sig bäst med schweizisk teknikförmåga med en designethos som är otvetydigt amerikansk. Det har blivit mer och mer populärt för replika klocksamlare över hela världen.kopior klockor
Det har rötter som daterar hela vägen från 1892, när det nybildade företaget köpte ut det konkursa Keystone Standard Watch Company och byggde på sin fabrik i Lancaster, Pennsylvania. Med sitt namn från den noterade lokala politiska figuren James Hamilton, som krediteras med att stifta staden 1734, positionerade varumärket sig smart som den ofofficiella leverantören av mycket exakta timepieces till den växande järnvägsaffären. Deras första skapelse, den Broadway Limited fickan, byggdes för att lösa ett farligt problem i fältet. Olyckor på det blomstrande järnvägssystemet blev allt vanligare, eftersom det inte var någon överenskommelse om standarden för tidsbesparing på grund av skillnader mellan ledarens klockor kopior. Noggrannheten och tillförlitligheten hos Broadways 17-juvelrörelse ledde till att de antogs av mer än hälften av järnvägens personal och de kallades snart ”Watch of the Railway”.
Den lyxiga replikaen Hamiltons rykte för precision var tillräckligt för Broadway vid sekelskiftet och senare 21-juvelen 992, för att bli de amerikanska expeditionernas styrkor och 1914 valde företaget att leverera hela den amerikanska militären. Första världskriget signalerade också början på slutet av pocketfake klockan, med soldater som riggar sina bitar för att bära på handleden och lämnar båda händerna fria för kamp. Med tanke på att Hamilton släppte sin första armbandsur, 981. Vid slutet av WWI hade en ny marknad uppstått, ännu mer blomstrande än järnvägarna. flyg. På 1930-talet blev varumärket den godkända entreprenören till de största namnen i kommersiell flygning – TWA, Eastern, United och Northwest. Men med ankomsten av andra världskriget stoppade tag heuer replika produktion av sina kommersiella replika klockor och uteslutande levererade militären, vilket gjorde någonstans i en miljon bitar.