den bästa repliken Jaeger-Lecoultre reverso hyllning duoface i rosa guld

kopior klockor

Vi måste erkänna att repliken Jaeger-LeCoultre Reverso är en av de ursprungliga sporten falska klockorna. Den ofta citerade ursprungsberättelsen om den här ikoniska rektangeln är att det var de dammiga polofälten i koloniala Indien som födde den reversibla repliksklockan, som lätt kan vridas för att skydda den känsliga ratten under chukkans hårda och tumla.
Det var långt tillbaka 1931, och i de närmaste årtiondena har Reversos uppfattningar, mycket som sitt geniala fall, gjort ett helt ansikte. Reverso utmärker sig i 2017 som en av de vanliga svart-tie klockor kopior. Ingenstans är det mer uppenbart än med denna Tribute Duoface, som ser helt fantastisk ut i rosa guld. Fodralet är perfekt – men inte överväldigande – vid 25,5 mm vid 42,9 mm högt.klockor kopior
Texturen slutar inte där, dock: det finns en trevlig sida på själva fodralet. De icke-polerade sektionerna, huvudsakligen i huvudbyggnadens arkitektoniska detaljer, lämnas till synes råa och ger dem en matt finish. Sedan finns det solstrålning på insidan av ytterhöljet, en detalj som du bara ser i några sekunder i taget, vilket gör att JLC inkluderade det ännu mer enastående. Casebacken är borstat och ganska text-tung, men det finns fortfarande utrymme där för en personlig inskription.
Den enda som skiner ljusare än guldet på den här billiga klockan är den kloka och varierade användningen av konsistens. Överallt du ser det finns en annan finish. Den främre ratten beskrivs av JLC som en skiffergrå, men jag skulle vara mycket mer benägen att hänvisa till det som en silverfärg, med en rik äggskaltextur. Det ser perfekt ut som du kallar det. Den andra ratten är lika fantastisk, en flätig clous de Paris guilloche, som visar en andra tidszon, tack vare den smarta manuella sårkalibreringen 854A / 2. Skärmens texturer markeras med de polerade anbringade siffrorna och enkla dauphine-händerna och, vid den andra ratten, ringer den matta finishen på insatsen.
Medan syftet med det perfekta klockslaget är långt ifrån den hårda och omvända Reversos-ytan, finns det ingen fel på klarhetslinjen och formen som är en avgörande egenskap för Reverso och kombinationen av arvsstil och ädelmetall i detta Tribute Duoface ger en stark kombination.