Vägbeskrivning av den lyxiga Rolex Yacht-Master bezel-användningen

klockor kopiorDen världsberömda Rolex försökte göra en toppmodell av Rolex Submariner dykarens klocka när de utvecklade jaktmästaren 1992. Ryktet säger att Rolex inte var tillräckligt för att göra några stora förändringar i Submarinerens design i sig, vilket resulterar i att jaktmästaren läggs till katalogen som sin egen modell. Båda modellerna kan likna användningen av en ratt som toppas med lume, ett robust Oyster-fodral och en tidsram, men de tjänar två väldigt olika funktioner. Yacht-Master har blivit en eftertraktad timepiece sedan den släpptes för över 20 år sedan, på grund av en blandning av djärv estetik och kvalitativt hantverk. klockor kopior klockor kopior
Vi kan se från namnet att replica rolex Yacht-Master utvecklades som ett verktyg klockor kopior för segling, som erbjuder vattentät upp till 330 meter via Triplock skruvkrona, med maxi-ratt med feta händer och större timmarkörer, en säkra tre-länkas Oyster-armband och en dubbelriktad roterbar timingfäste. De flesta referenser är utsmyckade av värdefulla metaller och kännetecknas av en sandblästad insats och upphöjda högpolerade graderingar. Det är värt att notera att jaktmästaren ursprungligen endast erbjöds i en guldguldfinish, med billigare tvåtonalternativ som slår till marknaden strax efter. Tapered lugs kompletterar den lyxiga stilen på behållaren snyggt, vilket ger jaktmästaren att se som skiljer sig från sin museum Submariner.
Att komma tillbaka till segelmästarens status som sportklocka samt en båtbillig billig repliksklocka är bezels primära funktion att mäta mängder tid samtidigt till sjöss samt synkronisera med starttider. Du kan förvänta dig att några av dess nyckelfunktioner ska fungera på samma sätt som en konstruktion som liknar Submariner.
De första tio minuterna på inramningen kan användas för att synkronisera med Regattas starttider, vilket kan göras genom att justera nollpositionen på fästet med minutens hand och sedan använda 10-minuters hash för att räkna ner till starttiden för raket. Inramningen kan också ställas in till en viss tid i framtiden, så att minutens hand kan nedräknas till den inställda tiden, som i princip fungerar som en timer.
Mätning av förfluten tid via Yacht-Master-inslaget är ganska enkelt. Vid början, vrid inringen i båda riktningarna för att synkronisera nollpositionen med minutens hand. Minimanhanden pekar på den tid som har passerat elva färdiga.
Alla dessa alternativ är mycket användbara vid segling men har vissa applikationer mot livet på land, vilket gör Rolex replica Yacht-Master Rolex idealisk för alla livsstilar.