Radiomir regattan 1 / 8:e sekund – Titanio – 47mm från OFFICINE Panerai

116610-032615-10

den berömda klockor kopior gör Officine Panerai har ritat många tydligt utmärkta kopior klockor. och nu, en annan underbara design frigörs från denna robusta klockor kopior varumärke. den Radiomir regattan 1/8. sekund Titanio – 47 mm är en ny särskild utgåva delad andra foudroyante kronograf designad av bolaget särskilt för panerai klassiska Yachts utmana 2016 kombinerar att olika funktioner karakteristiska för top-end mekanisk klockor fattandet, som innehåller en skala för att mäta båtens hastighet i knop.
split sekund eller Rattrapante funktionen tillåter två samtidiga händelser som ska klockors på grund av de två överlappande, delvis självständiga händer. den foudroyante funktionaliteten aktiverar en liten hand som roterar i ratten som placerade klockorn nio, vilket gör en rotation varje sekund. när kronografen stannar, kommer handen att stanna på den relativa bråkdel av en sekund. med den nya Radiomir modell, är detta en noggrannhet på 1 8:e av en sekund.
den Radiomir regattan 1/8. sekund Titanio – 47 mm kopior titta skapas med en effektreserv på 42 timmar, en automatisk op xxi kaliber, med en diameter på 13 ¼ Lignes och 40 juveler, dubbelkolonn hjul, anti-chock enhet och snyggt polerade broar med Perlage och Côtes de genève mönster. balansen slår 28.800 gånger i timmen vid en frekvens av 4 Hz, som erbjuder en åttondel av en andra precision.
avslutades i borstad titan med en fint utsmyckade ram, är 47 mm fallet vattentät till 10 bar (ca 100 meter), exceptionella för en kronograf med dessa tecken men typiska för panerai tradition. ryggplattan har en stor safirglas fönster presentera komplicerade rörelser, medan bryt konformad lind krona skyddar styrknappen för blixtsnabba kronograf hand.
en 1,9 mm tjock antireflexsafirglas säkrar klassisk layout panerai urtavla, med två stora mousserande arabiska siffror och markörer timme. till vänster, är den lilla ratten presentera bråkdelar av sekunder, och till höger finns det minuträknare som skapade med skalan i knop, med andra ord nautiska miles (1.852 meter) per timme.
med hänvisning pam00343, den Radiomir regattan 1/8. sekund Titanio – är 47 mm begränsad till endast 500 stycken och levereras helt med en läderrem säkras genom en borstad titan spänne. denna nya utgåva visar upp fullt ut symboliska egenskaper varumärket och även helt förkroppsligar traditionen av varumärkets hantverk.