elegant replika Audemars Piguet Kommer med kronograffunktion

kopior klockorRoyal Oak Tourbillon Chronograph Squelette lanserades i platina vid 2018 SIHH, men du kommer se två olika modeller här – en i rosa guld och en i titan, med en ny rosa guldfärgad version av kaliber 2396 också. Designen för dessa falska klockor producerades först i samarbete med den bäst bevarade hemliga SoHo-lyxbutiken Material Good, som öppnades 2015 som en slags high-end shoppable speakeasy. Material Good är endast tillgängligt med hiss och erbjuder vintage- och moderna klockor samt konst, anpassade möbler och mer, allt i en miljö som verkar mer ultralätt privat hem än traditionell lyxbutik, som ligger på andra våningen av en Wooster Street-byggnad. De är en auktoriserad återförsäljare för den bästa repliken Richard Mille och Audemars Piguet, och väggarna har konst av Basquiat och Warhol. AP säger att klockorna var ”… uttänkta ur en kreativ dialog mellan den falska Audemars Piguet och SoHo lyxhandlaren Material Good.”
klockor kopior är utställningar för hela repertoaren av high-end schweiziska klockor i alla avseenden. Case-work, färdigbehandling och nivå av komplexitet är alla läroboksexempel på klassisk topphandskonstverk. ”Handhantverket” kan vara allt från ett mildt till ett mycket missbrukat begrepp i samband med lyxklockor, men i fallet med dessa två klockor är det helt sant och resultaten är värda att studera inte bara för det glädje de ger visuellt , men också för vad de tillhandahåller som ett slags guld (eller titan) standard för att mäta andra exempel på dessa hantverk.
Naturligtvis är dessa något större än standardmodellen Royal Oak klockor, men de är helt i Royal Oak-familjen, inte Offshore, trots 44mm diameteren (och 13.2mm fallstjocklek). Som du kan förvänta dig är målslutningen både bra och komplicerad, med valet av penslade och polerade ytor som ger den jewelliknande reflektiviteten och det visuella dramat som Royal Oak har varit känt sedan debuten 1972.
Faktum är att den stora attraktionen på Royal Oak alltid har varit den grad som armbandet är integrerat med det falska klockhuvudet. En av de viktiga sakerna om Royal Oak, och en del av det som gjorde det så revolutionerande som en design, är att den gjorde bort med den vanliga visuella separationen mellan klockan och bandet eller armbandet. För det mesta av urverkets historia var dessa distinkta element, vilket återspeglade armbandsurens ursprung som fickor till vilka remsor hade anbringats.
Integrationen av falsk klockhuvud och armband tas ett steg längre i Royal Oak Tourbillon Chronograph genom integrering av rörelsen i den övergripande designen också. Kaliber 2936 är inte en särskilt stor diameter rörelse – vid 13 1/4 lignes, eller cirka 29,90 mm, det är en ganska klassisk bredd – men den är 8,07 mm tjock och passar bättre i ett lite större fall. Hela rörelsen har varit noggrant och väldigt artificiellt öppen och, förutom den ganska sanna blåsningen av fallet (efter alla dessa år förblir kungliga ekens förmåga att blända ögat förblivit oförminskat) det är här många av de mervärdet av dessa klockor kan hittas.
Det är den verkliga saken att skarpa inre vinklar på färdiga rörelsekomponenter inte är riktiga för att kunna utföras bra med maskin och är ett kännetecken för handbehandling. Det är mycket svårt att säga om detta kommer att förbli sant under överskådlig framtid. lasrar kan göra några hårhöjande saker redan. Som vi alla vet att rörelsen både fram och bak är allt du kan hoppas på när det gäller förfining, med polerade, borstade och sandblåsta ytor som samverkar på ett mest läckande sätt.
Som ni ser är det en ganska stor skillnad mellan de två modellerna när det gäller att ha erfarenhet. Var och en är ganska fin på sin egen väg, men den rosa guldmodellen är obevekligt, djupt tillfredsställande lyxig, medan titanversionen har en mer futuristisk, urban-cool stil.