Den nyaste Replica Omega Seamaster Aqua Terra Ryder Cup

Som vi alla vet Ryder Cup, en tvåårig turnering som Europas största golfare konkurrerar med de från Amerika, är en av de största händelserna i sporten av golf. Dessutom kan det vara helt individuellt när de kommer i en sport, den charmiga förmågan i sig är att göra lagkamrater av konkurrenter. Genom ett partnerskap med PGA Tour of America har Omega blivit Ryder Cups officiella tidtagare när den spelas i staterna, den valdes också för att vara officiell klocka av det amerikanska laget.klockor kopior
I samband med nästa Ryder Cup, som börjar 28 september i Frankrike, har Omega släppt sin officiella Ryder Cup klocka med 41mm Seamaster Aqua Terra. Klockfläktarna är troligen redan bekanta med Seamaster Aqua Terra, levereras med ett rostfritt stålfodral och en mycket antimagnetisk rörelse som har certifierats som en Master Chronometer. Men det finns också några anmärkningsvärda skillnader. Skivan, remmen och casebacken har guld accenter. Bandets ändlänkar, Omega-replikansloggade logotyper och den centrala sekundärhanden är gjorda av 18k guld, medan ryggsäcken har en 24k guldåtergivning av Ryder Cup-logotypen applicerad på dess yta. Klockan kommer i presentationslådan på bilden tillsammans med en Ryder Cup resväska och ett rostfritt stålarmband.
Som det mesta av Omega inträdesnivå har Aqua Terra uppgraderats, inklusive dess Master Chronometer-rörelser, ett fantastiskt urverkningsvärde. Dessa koaxiala kalibrer är bland några av de mest tekniskt avancerade exemplen på mekaniskt urverk i skala som du kommer att hitta någonstans. I sin mest grundläggande form är Aqua Terra-modellen $ 5 400 på ett rem och $ 5 500 på ett stålarmband. För priset kan du få den nya modellen till $ 5,950, levereras med både remmen (med ändlänkar uppgraderade från stål till 18k guld) och armbandet. Dessutom andra accenter som knyter den till Ryder Cup, den här klockan känns mer satisty någons smak som är klockor kopior älskare älskar också golf, och inte den begränsade upplagan för leverans. Som det är känt är den ursprungliga Aqua Terra en cool klocka, och det är också den här nya stilen utan tvekan.
Om du vill ha mer information vänligen klicka här, kanske får du extra stor överraskning.