stött på med Raymond Weil Nabucco rivoluzione kopior titta

16600-0518-2

i kopior titta på hus av den berömda replik klockor varumärke Raymond Weil, har det presenterats många utmärkt utformad kopior titta mönster. bland dem, kan Nabucco rivoluzine kopior titta till fullo betraktas som flaggskeppet upplagan av Raymond Weil kopior klockor. den nya kronografen upprätthåller samlingen karakteristiska design samtidigt leverera en hittills oöverträffad arkitektonisk makt, accentueras av att blanda sofistikerade material och understryks av den nattliga färg som överskrider dess mytiska former. den eleganta, 46mm diameter kopior titta på fallet, med sin runda ram och varvräknare, sker i stål och titan att lova motstånd och uthållighet. Ultralätt är hi-tech kolfiber som används för att polera fall sidor, erbjuder enorma soliditet utöver sin modernt utseende.
klockorns, titan kronograf klockor, är användningen av svart skapad eventuellt av PVD metalliska beläggningsprocessen: en teknik som innebär anställning av en tunn film av krom, titan kronograf klockor, och titankarbid, troget respektera den ursprungliga kopior titta design. för Nabucco rivoluzione, är det särskilt viktigt för både ramen exteriör ring – med alternerande raffinerade titan Chronograph Watch, ”Godron dà © cor” och borstat vertikala band – och rafflade tryck bitar och krona.
ratten av denna mekaniska modellen utstrålar också en mystisk, avant-garde känner, som kan ses under en safir ,, titan kronograf klockor, titan kronograf klockor, kristall, 2,5 mm tjock, med dubbelsidig antireflexbehandling. täckt i svart, är de tre subdials (30-minuter på klockorn tre, 12-timmar vid 6 och 60-sekunder vid 9), tillsammans med, titan kronograf klockor, datum-fönster på 04:30, placeras på en centrala zonen i relief poleras med tre skruvar för optimal klarhet.
indexen är fint dubbade i mörkret av ratten; bara, titan Chronograph Watch, de blå händerna på subdials, och den blå kronograf hand, vågar erbjuda en contrast.the klockorns skönhet och grace kulminera i sadelhäftade Crocodylus niloticus läderband, som är både exklusiv och en tilltalande njutning till slitage, tack vare sin viklås med dubbla tryck stycke säkerhet, symboliserar Raymond Weil oändliga strävan efter perfektion. ingenting lämnas åt slumpen: varje detalj i denna exceptionella modell har tagits fram för att få en oemotståndlig finish och en design behålla med varumärkets avant-garde bilden.
driver kopior titta på är en eta 7753 tri-Compax automatisk rörelse, tickar på 28 800 vibrationer per timme, lovar tillförlitligheten och riktigheten i denna maskulina kronograf som med sina skruvade-down tryckstycken, kronan och fall-back, är vatten resistenta upp till 20 bar / atm. denna kopior titta modell, jämfört med sina motsvarigheter i kopior titta på huset, med den exklusiva vacker design och elegant utseende, säkert kan vinna sin egen position i varumärkets kopior titta fans.