Mest populära Rolex Explorer Ref. 124270

replika klockor

Det är en helt stålversion av ref. 124273, och det är en absolut bedövning. Om tvåfärgad är ditt enda problem med 124273, välj den här versionen och tvätta bort alla dina elände. Det är det närmaste vi har haft på marknaden en gammaldags ref. Tusen sexton på år, vilket kan vara det bästa totala värdet i replika Rolex samling idag på $6 450. Det är en Explorer. Den är 36 mm. Det är fantastiskt.
Om du vill gå ännu mer överkomligt men med en liknande övergripande atmosfär, titta på Oris och Divers Sixty-Five-modellerna i stål och brons. Jag tycker att den här versionen med ”sunset brown” urtavlan är snyggast, men det finns några varianter. Det enda besväret här är att Oris inte gör dessa i 36 mm-storleken – i den fodralstorleken kan du bara få bronsramen (inga bronsarmbandslänkar). Det är en tvåfärgad look till ett mycket rimligt pris, vilket gör det till en rolig sommarklocka om du vill skaka om saker.
Du kommer inte att märka några exakta en-till-en-jämförelser för den nya tvåfärgsutforskaren. Ingenting till ett liknande prisläge erbjuder ett liknande utseende, konstruktion eller kvalitet. Med tanke på Rolex inflytande i den bredare klockindustrin, förväntar jag mig inte att det kommer att förbli så länge. Håll utkik efter tvåfärgade sportklockor under 40 mm i prisklassen $8 000-12 000 under de kommande åren eller två. Jag tror att det här avsnittet kommer att behöva uppdateras förr snarare än senare. …
Trots att jag kom till klockan med en hälsosam dos skepsis blev jag kär i domaren. 124273 – och det tog inte ens hela veckan. Inom en dag eller två blev jag slagen. Jag skulle komma på mig själv med att stirra på den i solskenet eller vandra upp min ärm på brunchen, i hopp om att en vän skulle fråga mig om det. Det är en fullständigt rolig klocka som inspirerar även de mest trötta klockrecensenterna att bli upphetsade och att vilja dela den spänningen med andra.
Jag har burit en vintage Explorer mer än någon annan klocka under de senaste fyra eller fem åren. Det är en klocka jag känner framåt och bakåt, inifrån och ut. Men 124273 fick mig att tänka på det på ett nytt sätt. Det fick mig att tänka på vad som gör Explorer så unik och vad som har låtit dess relativt enkla design bestå i två tredjedelar av ett sekel, i första hand oförändrad. Det fick mig till och med att tänka på vad det innebär att ”Utforska” idag.
Efter ett år låst mestadels inomhus, inte träffat vänner, inte träffat nya människor, inte upplevt nya saker, har idén om utforskning och äventyr fått ny innebörd. Enkla saker som att åka längs kusten för lunch eller ta en kopp te med någon som jag inte sett på 18 månader är uppiggande. Likaså är det så spännande att uppleva en klocka som jag trodde mig känna som en gammal vän på ett nytt sätt.