Ny Rolex GMT-Master, Air-King & en mängd nya urtavlor

klockor kopior

Det gick rykten om att GMT-Master II skulle få en uppdatering – mest kring en ny cola-stil. Och här är vad vi har: en aldrig tidigare skådad tvåvägsram i grönt och svart. Naturligtvis uppdaterade Rolex ramen med Cerachrom, märkets egenutvecklade keramik som är notoriskt knepigt att använda i båda färgerna. Men vad vi egentligen aldrig förväntade oss av den här uppdateringen var den nya kronkonfigurationen, som har flyttats till vänster sida av fodralet för första gången. Med den följer datumet och Cyclops-linsen, nu placerad klockan 9 istället för 3. Du måste verkligen titta två gånger på den här falska klockan, eller hur? Flytten är mer än bara en estetisk justering, eftersom den innebär en rad tekniska justeringar av det kronometercertifierade urverket.
Dessutom har repliken Rolex lanserat en speciell ädelstensversion av Yacht Prestige 40 i 18K vitguld för att fira samlingens 30-årsjubileum. Även om det inte är ett vanligt erbjudande, är den här modellen verkligen fantastisk med sin ram med diamanter, rosa och blå safirer inspirerade av Aurora Borealis och gryningens glöd.
Liksom tidigare är nya Rolex Deepsea tillgänglig med antingen en svart urtavla eller den ikoniska blå och svarta ”James Cameron”-urtavlan. Bortsett från det drivs den nya Deepsea 136660 fortfarande av Cal. 3235 urverk och erbjuder samma djupklassificering som sin föregångare. Förutom något uppdaterade fodralproportioner och ett nytt referensnummer, är den nya 2022 Rolex Deepsea i huvudsak densamma som sin föregångare.
Rolex släpper dussintals nya klockor kopior idag – ovanstående är bara de mest omtalade hittills. Några andra perfekta replika klockor har dock fångat vår uppmärksamhet, inklusive den nya Day-Date-modellen. Den isiga blå platinamodellen är cool och representerar första gången märkets signatur räfflade ram har tillverkats av solid platina. Som sådan betyder det också att kupolformade ramar inte längre är ett alternativ för Day-Date-linjen, med alla modeller nu med räfflad eller ädelstensset ram, oavsett material.
Men Rolex har också introducerat ett intressant utbud av urtavla färger, från rosa opalin och blå-svart mix till meteorit och grönt. Har du också sett platina Day-Date med dess diamantmönstrade urtavla och regnbågsmarkörer? Vi kunde inte ta blicken från det! Det finns också en president i 18K gult guld med en onyxurtavla som ser otroligt ut.
Back to the Datejust – ett nytt blommotiv i silver, olivgrönt och gråblått är värt att notera. Den räfflade urtavlan är också en höjdpunkt, tillgänglig inte bara i grönt utan även i blått och grått. Vi gillar det här nya alternativet – det ger en klassisk men upphöjd känsla på ett perfekt sätt.