Röda replikurar för den varma sommaren

klockor kopior

Nu är det sommartid, du kan också hålla den sval vid poolen med det iskalla ansiktet på en Explorer II Polar. Men varför inte ge sommarens soliga vind och sport en timepiece som är lika het? Röda accenter är djärva och oväntade – du kommer att märka få och långt mellan på den populära marknaden för replikaur. Men när världens bästa holongorier bestämmer sig för att bli röda, gör de det oh-so-well. Här är bara några av de röda heta klockor kopior vi tycker att du borde äga i sommar.
När du så småningom slutar beundra det speciella höljet kommer du att märka en annan genomskinlig, antireflekterande safir som gör upp ansiktet – vilket ger dig en titt i mekaniken i den självlindande kronografen med en flyback-rörelse och kolonnhjul. Och den vattentäta klockan tål din ansträngning att svalna upp till 50 m djup om saker och ting blir för uppvärmda.
Det blir inte mycket varmare än att ha en helt röd safirkristall som din timepiece. Den djupa röda är inte förblindande – kristallen fångar både ljus och blickar av beundrare.
För den som är ute efter en mer diskret röd accent är den nyligen lanserade och begränsade upplagan Omega Speedmaster ”Ultraman” det perfekta valet. Den är elegant och sportig – utrustad med en svart takthylsram och matchande svart ansikte med signatur orange-röda accenter över timmarna. Den fantastiska färgen graderar också den andra handen. För att komplettera det finns det två typer av band som kan följa med denna billiga replikaur.
Den här klockan är för klassikerna – de som söker något särskilt, men ändå, en ikonisk klocka som kommer att stå tidens prov. Den körsbärsröda och koboltblå ramen på GMT-Master II har glädjat klockor kopior sedan 1950-talet, och idag är vi glada över att se den mest uppdaterade versionen av den här klassiska röda accentramen på GMT-Master II Pepsi Jubileum. Släppt på Baselworld tidigare i år är färgerna lika levande som någonsin – de åtföljs också av ett rostfritt jubileumsarmband med ett matchande rostfritt fodral. Det är den användbara, otroligt stiliga, GMT-Master II Pepsi som vi har korsat fingrarna i så många år.