Rolex Day-Date 228239 Meteoritväska med räfflad ram

klockor kopiorMed sin 18-karats vitguld Twinlock-krona och räfflade infattning har fodralet en vågformad design som är en av de mest utmärkande egenskaperna hos ”Rolex”. Den känns omedelbart igen och väldigt snygg. När ljus träffar den räfflade ramen skapar denna signatur Rolex-funktion en blandning av ljus och skugga. Till en början var detta mer ett funktionellt designelement som användes för att greppa den roterande ramen. Med tiden har detta dock blivit en premium-estetisk egenskap hos några av de mer uppskattade Rolex-kollektionerna, även med fasta (icke-roterande) ramar som denna, som bara kan hittas i guld.
Drivkraften för denna magnifika klocka är den automatiska Rolex-kalibern 3255. Den har en imponerande gångreserv på cirka 70 timmar www.hetaklockorkopior.com och vibrerar med 28 800 vibrationer per timme. Detta urverk med 31 juveler är utrustat med en blå paramagnetisk Parachrom-hårfjäder och är ytterligare skyddad av Rolex patenterade Paraflex-stötdämpare.
Caliber 3255 är både en COSC-certifierad kronometer och en superkronometer. Detta innebär att urverket först skickas till COSC:s tredje parts laboratorium och får kronometerstatus, en prestigefylld precisionsstamtavla som bevisar sin noggrannhet med en avvikelse på -4/+6 sekunder per dag. Urverket skickas sedan tillbaka till Rolex, där det fodras och justeras ytterligare tills det uppnår en noggrannhet på inte mindre än svindlande -2/+2 sekunder per dag. Summan av kardemumman är att detta är ett mycket exakt mekaniskt urverk.
Precis som fallet är President-armbandet tillverkat av 18 karats vitguld och ser väldigt sofistikerat ut. Dess länkar är halvcirkulära till formen, med ett borstat yttre armband och ett polerat inre armband. När den är helt länkad kan den rymma handleder upp till 8 tum eller 20,5 cm i storlek. President-armbandet är säkrat med ett av Rolexs dolda vikbara kronspännen. Jag undrar om kopior Rolex kommer att släppa en modell med ett Oyster-armband eller ett Silver Jubilee-armband som Datejust-kollektionen.