Stora Rolex klockor för män

Det finns färre och färre skillnader mellan vad som gör en klocka lämplig för en manlig eller kvinnlig publik. Det är riktigt att skiftet bara har gått snabbt i en riktning, men det personliga uttrycket har aldrig varit så skiftande eller accepterat i stor skala. Dessutom är vissa Rolex klockor kopior för män som Submariner så universellt älskade att de har blivit riktiga branschikoner, snarare än klockor specifikt riktade till medlemmar av ett visst kön.
Det är mycket mindre viktigt för män att kunna gå in i kvinnors falska klocksektor eftersom män har en mycket större andel av marknaden. Rolex är ett sådant märke som fortfarande vänder sig till en övervägande manlig publik. Men överklagandet från The Crown känner inget kön. Vem som helst borde kklockorunna bära en Rolex om de önskar det, men vilka är de bästa ”mäns” modellerna som kvinnor bör tänka på om ingenting i damernas sortiment flyter sin båt?
Detta är en typisk, bekväm, traditionell storlek Rolex replika som kommer till liv i fullt guld på President-armbandet. Den 18k gula guldkonstruktionen och champagneskivan ger en klassisk och tidlös kombination, även om diamantmarkeringar kanske inte är för alla. Rolex Day-Date 36 finns med en mängd olika kombinationer av skiva, ring och armband, vilket nästan garanterar att det finns en modell som tilltalar varje stil och önskemål. Oavsett vilken konfiguration du går för, den tidlösa storleken och den exakta kvaliteten på utförandet ser utmärkt på både manliga och kvinnliga handleder.
Färg är namnet på spelet här. Rolex Milgauss, ofta med sin funky gröna safirkristall, har alltid varit lite av en kromatisk outlier, glad att blanda en ljust färgad sekundhand med ojämförliga timmarkörer. En annan 36mm-referens sträcker sig perfekt över klyftan mellan herr- och damur, men den röda druvskivan öppnar upp en helt ny färgpalett som inte många replikurar ger tillgång till. Det är ett annat fantastiskt halvvägshus och ett som samtidigt går med ingenting och allt i din garderob. Och med tanke på att det är väldigt mycket på den billiga änden av Rolex-spektrumet, är det ett trevligt sätt att få skopor med karaktär på handleden för inte mycket krona.
Det största av gänget – en 42mm Sky-Dweller med ett helt Everose guldfodral och Oyster-armband kanske inte verkar vara det mest uppenbara valet. Men tro det eller inte, jag tror att den här målningen är mer lämpad för kvinnor än män. Den mest omtalade Rolex-familjen placerade emellertid inte sin favorit son på nr. 5 på min lista. Istället valde jag mitt eget personliga val, som jag tror kommer att bli en riktig klassiker.